Naar inhoud

Home Samenwerken met uw klanten Ondersteun uw werkgevers

Ondersteun uw werkgevers

Uw ondernemers hebben heel wat verantwoordelijkheden. Als boekhouder of accountant ziet u er uiteraard op toe dat hun administratieve, financiële en fiscale zaken goed zijn geregeld. Met goed advies en praktische ondersteuning, kunt u heel wat taken uit handen nemen. Zo houden uw werkgever-klanten meer tijd over houden voor hun kernactiviteiten. Acerta kan u hierbij helpen.

Een greep uit het dienstenaanbod van Acerta voor uw werkgevers:

Loonadministratie

U kunt uw klanten helpen met het vereenvoudigen van hun loonadministratie. Acerta heeft handige tools voor het beheren van alle belangrijke loon- en personeelsgegevens.

Op onze werkgever-website vindt u onder meer informatie over de Acerta-tool e-Twist.

Uitbesteden

Door een aantal administratieve en personeelszaken uit te besteden, kan uw klant meer tijd vrijmaken voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen en strategische planning. Ervaren ‘Acertified’ HR officers kunnen onmiddellijk bij uw klant op kantoor worden ingezet en zijn meteen productief. Wij helpen met de dingen waar uw klant de meeste nood aan heeft: het opvangen van pieken als het druk is, de begeleiding van complexe HR-dossiers, periodieke hulp voor HR-processen. Acerta biedt oplossingen op maat van de HR-behoeften van uw klant.

Op onze website voor werkgevers leest u meer over het uitbesteden van taken.

Events

Acerta organiseert regelmatig interessante informatiesessie voor werkgevers. Zorg ervoor dat uw werkgevers op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en nieuwste hulpmiddelen.

Naar events

Contact
Samenwerken met Acerta
Geïntegreerde dienstverlening
Opleidingen
Samenwerken met uw klanten
Lanceer uw starters
Begeleid uw zelfstandigen
Ondersteun uw werkgevers
Tools
Uw tools
Tools voor uw klanten
Partnerinformatie
Documenten
Publicaties
Nieuws
Events
Nieuwsbrief