Naar inhoud

Home Samenwerken met uw klanten Begeleid uw zelfstandigen

Begeleid uw zelfstandigen

U wilt uw zelfstandigen blijvend begeleiden bij de zakelijke en administratieve aspecten van hun bedrijfsvoering. Loopt alles naar verwachting? Wat is de logische volgende stap? Als vertrouwenspersoon en adviseur draagt u bij aan de goede werking van de onderneming en geeft u mee richting aan het ondernemingschap van uw klanten.

Een greep uit het dienstenaanbod van Acerta voor uw gevestigde zelfstandigen:

Sociale bijdragen berekenen

Acerta heeft een handige tool ontwikkeld waarmee u of uw klant zelf een simulatie kan uitvoeren voor het berekenen van de sociale bijdragen. Zo krijgt u snel een idee van het bedrag dat uw klant zal moeten betalen.

Naar berekening sociale bijdragen

Vrij aanvullend pensioen

Zorg ervoor dat uw klant goed geïnformeerd is over de regelingen rond het vrij aanvullend pensioen (VAP). U weet dat dit de meest interessante spaarformule is voor zelfstandigen. Zorg ervoor dat ook uw klant hiervan goed op de hoogte is.

Op de website voor zelfstandigen vindt u duidelijke en kant-en-klare informatie over VAP voor uw klanten. En via onze VAPZ-simulatie kan u zelf het extra pensioen berekenen voor uw klant, en vrijblijvend een offerte afdrukken.

Events

Acerta organiseert regelmatig interessante informatiesessie voor zelfstandigen. Zorg ervoor dat uw zelfstandigen op de hoogte blijven van wat leeft in de ondernemingswereld.

Naar events

Contact
Samenwerken met Acerta
Geïntegreerde dienstverlening
Opleidingen
Samenwerken met uw klanten
Lanceer uw starters
Begeleid uw zelfstandigen
Ondersteun uw werkgevers
Tools
Uw tools
Tools voor uw klanten
Partnerinformatie
Documenten
Publicaties
Nieuws
Events
Nieuwsbrief